Kameratytön huulet kuin munkkirinkeli – otti lisää botoxia kasvoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sveitsiläissyntyinen Aviva Rocks työskentelee kameratyttönä. Hän on esiintynyt myös aikuisviihde-elokuvissa, jota edesauttaa naisen keinotekoinen ja muovilla kyllästetty ulkonäkö. Hän on ottanut nyt lisää botoxia kasvoihin.

Instagramissa botox-pistosta esittelevä Aviva Rocks on käyttänyt pienen omaisuuden ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hänen huulensa ovat luonnottoman suuret ja näyttävät turpealta munkkirinkeliltä. Hän on myös kasvattanut poveaan plastiikkakirurgian avulla.

Nainen kertoi taannoin menettäneensä parisuhteensa kauneusleikkausaddiktionsa vuoksi. Hänen miehensä hyväksyi eroottisen esiintyjän uran, mutta ei pystynyt enää katsomaan kauneusleikkausten järisyttävää määrää. Aviva Rocks haluaa olla omien sanojensa mukaan ultimaalinen bimbo.