Mies ihmetteli hengitysongelmia öisin – valvontakamera paljasti odottamattoman syyllisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mies oli ihmetellyt uniongelmia ja sitä, miksi hänestä tuntui öisin mahdottomalta hengittää. Hän päätti asentaa valvontakameran kuvaamaan nukkumistaan. Materiaali paljasti syyn uniongelmiin.

Valvontakameran kuvissa näkyy sängyssään nukkuva mies. Miehen pään vieressä istuu kissa. Pian uniongelmien syy käy selväksi, kun kissa asettuu miehen päälle makaamaan. Lemmikkieläin kirjaimellisesti nukkuu omistajansa kasvojen päällä.

Greed on julkaissut kuvakaappauksia valvontakameran materiaalista Twitteriin. Kuvista on tullut viraalihittejä, sillä kaikkia naurattaa kissan määrätietoinen tapa asettua omistajansa kasvojen päälle. Sillä on hyvä olla siinä, vaikka mies ei saisikaan kunnolla hengitettyä.