Biljardipelaajat yllättyivät pahimman kerran – reiästä kurkisti käärme

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaveriporukan biljardipeli on saanut yllättävän käänteen ylimääräisen pelaajan ansiosta. Biljardipöydän sisältä ilmestyi yllättäen käärme. Hämmentävä tilanne sattui Australian Brisbanessa sijaitsevassa kodissa.

Paikalle hälytettiin Brisbane Snake Catchersin käärmeasiantuntijat, jotka nappasivat mattopytoniksi tunnistetun käärmeen ja toimittivat sen turvallisempaan paikkaan.

– Kun pelaat rennosti biljardia kavereidesi kanssa ja käärme ilmestyy tervehtimään sinua ilkikurinen virne naamallaan… Muistakaa aina tarkistaa biljardipöydän reiät ennen kuin tungette kätenne sisään, Brisbane Snake Catchersin Facebook-sivulla kirjoitettiin.

 

Brisbane residents playing a game of pool with a friendly Carpet python When your having a causal game of pool with…

Publiée par Brisbane Snake Catchers sur Lundi 22 juillet 2019