Ei heikkohermoisille: Naisen vatsasta poistettiin 1,5 kiloa koruja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Intiassa sijaitsevaan sairaalaan toimitetun naisen vatsasta on poistettu valtava määrä sinne kuulumattomia esineitä. Naisen sisältä löydettiin muun muassa koruja ja kolikoita. 22-vuotias nainen oli kirjautunut sairaalaan vatsakipujen ha oksentelun vuoksi.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että hänen vatsassaan on metallia. 75 minuuttia kestäneessä leikkauksessa esineitä poistettiin 1,5 kilon verran, uutisoi 7News. Esineiden joukossa oli muun muassa kymmeniä ketjuja, korvakoruja, kelloja ja kolikoita.

Potilaan äidin mukaan nainen kärsii mielenterveysongelmista. Hän uskoo korujen olevan peräisin potilaan veljen koruliikkeestä. Leikkauksen aikana kuvattu video on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa. Materiaali ei sen graafisen sisällön ansiosta sovellu kaikille katsojille.