Nyt oli hermo pinnassa – tyttöystävä pahoinpiteli väärin leikatun perunan vuoksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ei liene yllätys, että tämän päivän omituisin rikosuutinen tulee Floridan osavaltiosta Yhdysvalloista. Esittelyyn nousee 55-vuotias Kimberly Jean Carroll, joka raivostui väärin leikatun perunan takia.

Nainen oli valmistanut ruokaa viisi vuotta saman katon alla asuneen poikaystävänsä kanssa Ellentonin alueella sijaitsevassa asunnossa. The Smoking Gun -julkaisu kertoo, että pariskunnalle oli tullut ilmiriita paloittelutavasta. Kimberly Jean Carroll oli riidellyt poikaystävänsä kanssa perunan ja lihan oikeanlaisesta paloittelutavasta.

Sanaharkka äityi fyysiseksi. Nainen iski miestä nyrkillä kasvoihin. Sen jälkeen hän sylkäisi poikaystävänsä päälle. Paikalle soitetut poliisit pidättivät naisen, vaikka hänen poikaystävänsä yritti estellä putkareissua – kaikesta huolimatta. Yleensä isommat ongelmat eskaloituvat pienen asian takia tähän pisteeseen, joten molempien osapuolten kannattaisi pohtia vastaisuudessa toisenlaisia tapoja asioiden selvittämiseen.