Honey Boo Boo Hollywoodissa – synttärijuhlissa ilman äitiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompson elää nykyisin 19-vuotiaan isosiskonsa holhouksen alla. Honey Boo Boon äiti June Shannon menetti lapsensa huoltajuuden päihdeongelmien ja varojen väärinkäytön vuoksi.

Nyt Honey Boo Boon perhe on juhlinut Lauryn ”Pumpkin” Shannonin aviomiehen, Joshin syntymäpäiviä, The Blast uutisoi. He ovat matkustaneet Hollywoodiin. Kaikki muut lähiperheen jäsenet ovat osallistuneet juhlintaan, paitsi ongelmissa rypevä perheenäiti June ”Mama June” Shannon. Pumpkin on julkaissut juhlista kuvia Instagramiin.

Honey Boo Boo nousi perheineen kuuluisuuteen perheen arkea seuranneen realitysarjan myötä. Mama June pidätettiin aikaisemmin tänä vuonna crack-kokaiinin hallussapidosta. Hänen poikaystävänsä Geno Doak oli puolestaan taannoin otsikoissa ajettuaan humalassa autonsa päin Mama Junen autotallia.