Jasmine Tukiainen on näyttävä realitykaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa taannoin esitetyssä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa kilpailijana mukana ollut Jasmine Tukiainen julkaisee nykyisin aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Hänen kuvansa ovat saaneet ajoittain suurenkin suosion, ja ihan syystäkin, sillä Jasmine on näyttävä kaunotar.

View this post on Instagram

Summer evenings 🐠💖🌞

A post shared by Jasmine Tukiainen (@jasmine.tukiainen) on

Tällä kertaa Jasmine on viettänyt romanttista kesälomaa Ruotsin Örnsköldsvikissä, jossa hänet nähdään kuvissaan myös läheisissä tunnelmissa miesystävänsä kanssa. Tukiaisella on yllään vihreämustat bikinit, jotka tekevät tyylikkäästi oikeutta hänen näyttävälle bikinivartalolleen.

View this post on Instagram

Change your thoughts and change your world. 🌺🚀

A post shared by Jasmine Tukiainen (@jasmine.tukiainen) on

View this post on Instagram

Meet me where the sun touches the sea 💫🌊

A post shared by Jasmine Tukiainen (@jasmine.tukiainen) on