Tämä tarvitaan Suomeen: Kurpitsapiirakan makuinen Kit Kat myyntiin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet ympäri maailmaa julkaistuista Kit Kat-suklaapatukan erilaisista makuvariaatioista. Suklaata on julkaistu niin valkosuklaaversiona kuin vaaleanpunaisena ja jopa yskänlääkkeen makuisena. Nyt yhtiö lupaa tuoda markkinoille muutaman vuoden takaisen hittimaun.

Kit Kat -suklaapatukkavalmistaja Nestlé lupaa, että julkaisee tänä vuonna uudelleen kurpitsapiirakan makuisen suklaapatukan makeishyllyille. Pumpink Pie Kit Kat näki päivänvalon ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja se saavutti runsaan suosion.

Kurpitsamauste on suosittu etenkin syksyn tullen, joten yhtiö tuo tuotteen hyllyille juuri sopivasti elokuussa, Delish uutisoi. Guinness World Recordsin mukaan Kit Katilla on kaikkein eniten eri makuja. Suklaapatukka on kuorrutettu suklaa, jossa on vohvelitäyte. Erikoisimpia makuja ovat esimerkiksi wasabi, kurkku ja vesimeloni.