Ruotsalaiset bestikset haluavat näyttää muovinukeilta – tässä tilanne nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymppiset Julia ja Sofia ovat kuin identtiset kaksoset. Naiset ovat muokanneet ulkonäköään samaan suuntaan ja he käyttävät jopa samanlaisia vaatteita. He haluavat näyttää muovinukeilta.

Ruotsalaiset neitokaiset ovat olleet parhaita kavereita kuusivuotiaasta asti. Parikymppiset naiset asuvat Tukholmassa, ja he tekevät kaiken yhdessä. Kaunottaret käyvät kuntosalilla kuusi kertaa viikossa ja muokkaavat ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla. He väittävät, että olisivat rumia ja lihavia ilman panostusta ulkonäköönsä.

– Olemme periaatteessa siskoksia, emme verenperintönä, mutta sydämestämme, Julia ja Sofia sanovat.

Nuoret naiset ovat näyttäneet monen mielestä paremmalta ennen muhkeita huulitäytteitä, ja siksi neitokaisia arvostellaan ja kommentoidaan jopa törkeästi. Heidän vanhempansa eivät myöskään ymmärrä ulkonäön muokkaamista luonnollisesta ruotsalaisblondista mustahiuksiseen Barbie-lookkiin. Heille on tärkeintä olla hyvännäköinen sekä vahva fyysisesti että henkisesti.