Sara Jean Underwood paljasti mitä kameran takana tapahtui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Alastomana poseeraamisesta pitävä Sara julkaisi äskettäin näyttävän bikinikuvan, jossa hän keikisteli turkooseissa bikineissä pienen vesiputouksen edessä. Myöhemmin hän paljasti uudessa päivityksessä mitä poikkeuksellista kameran takana tapahtui, sillä kyseessä ei ollutkaan ihan tavallinen kuvauspaikka.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.