Kalastusreissun hurja käänne – valkohai vei saaliin lapsen silmien edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saaliin nappaavan valkohain näkeminen omin silmin on todennäköisesti tilanne, jota ei aivan hetkeen unohda. Erään kalastusreissulla olleen amerikkalaisperheen tapauksessa kohtaaminen oli kaikessa hurjuudessa onneksi vaaraton.

Viraalina levinneellä videolla tavataan perhe, joka on onkimassa Massachusettsissa sijaitsevassa Cape Cod Bayssa. Yksi pojista onnistui saamaan isohkon kalan tarttumaan syöttiinsä. Vedessä uivalla hailla oli kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia sen varalle.

Valtavan kokoinen valkohain nousi pintaan ja nappasi kalan aivan perheen silmien edestä. He saivat vettä päälleen ja menettivät kalasaaliin, mutta ainakin huikea kohtaaminen meren saalistajan kanssa tallentui videolle.