Kim Kardashian jakoi hellyttäviä kuvia Psalm-vauvastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West saivat toukokuussa perheenlisäystä. Sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saapunut poikavauva sai nimekseen Psalm West. Nyt Kim Kardashian on julkaissut lähikuvan pienokaisestaan.

View this post on Instagram

Psalm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Otoksessa Psalm nukkuu tyytyväisen näköisesti. Monet fanit kommentoivat Psalmin näyttävän huomattavasti sisareltaan, Chicagolta. Kuten muillakaan Kimin ja Kanyen lapsilla, ei Psalmilla ole lainkaan toista nimeä. Tuoreemmassa kuvassa vauva nukkuu sisaruksensa kanssa.

Pariskunta nousi taannoin otsikoihin rekisteröidyttyään kuopuksensa nimen tavaramerkiksi. Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on nyt viisivuotias North, kolmevuotias Saint, 1,5-vuotias Chicago ja noin kuukauden ikäinen Psalm.