Taskuvarkaat iskivät Lontoossa – kamera kuvasi naisliigan iskun

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lontoon Cambridge Circuksessa kävelyllä olleet turistit Nina Spencer ja Toi McGurran joutuivat kauniiden taskuvarkaiden uhriksi. Kolmen naisen kopla varasti toiselta thaimaalaiselta turistilta rahapussin keskellä katua.

Spencer ja McGurran olivat juuri kuvaamassa videotervehdystä ystävilleen, kun heidän taakseen tuli kolme huoliteltua naista. Neitokaisia olisi ollut vaikea mieltää taskuvarkaiksi, mutta kolmikon onnistui varastamaan McGurranin lompakko. Siellä oli ollut 400 puntaa käteistä ja pankkikortit.

Taskuvarkaiden henkilöllisyys on helppo selvittää, sillä sattumalta tapahtumat ikuistaneesta videosta on tullut viraali. Ihmisten kannattaa olla varuillaan taskuvarkaiden takia kaikissa suuremmissa kaupungeissa ja yleisötapahtumissa. Miesten ei kannata pitää rahapussia takataskussa tai naisten kantaa lompakkoa avonaisessa laukussa.