Cheekin jättikonsertti julkaistaan DVD-versiona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Lahden mäkimontussa kahteen loppuunmyytyyn jättikonserttiin uransa lopettanut Cheek julkaisee Valot sammuu DVD + BluRay -versiona konsertin vuosipäivänä 23. elokuuta. Tallenteella on mukana uudelleen leikattu ja miksattu versio Cheekin viimeisestä konsertista ja lisäksi ennen näkemätöntä behind the scenes -materiaalia.

Cheekin uran viimeinen vuosi 2018 sisälsi seitsemän keikan Täältä Sinne -areenakiertueen ja 17 festivaalia kattavan kesäkiertueen. Vuosi ja samalla hänen uransa huipentui Lahden mäkimontussa elokuussa.

Loppuunmyytyihin Valot Sammuu -konsertteihin myytiin muutamassa minuutissa 60.000 lippua. Konsertti oli historian suurin ja haastavin kotimaisen artistin livetuotanto, joka työllisti yli tuhat ihmistä per konsertti. Television välityksellä viimeistä konserttia seurasi parhaimmillaan 1,5 miljoonaa katsojaa.