Christina Milian raskaana – paljasti ihanalla somekuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun.

Nyt Christina on paljastanut mitä kulissien takana on puuhailtu, sillä hän kertoi sosiaalisessa mediassa seuraajilleen ihastuttavan ilouutisen. Hän nimittäin esitteli kumppaninsa poptähti Matt Pokoran kanssa sikiön ultraäänikuvaa ja kertoi ”Uuden julkaisunsa tulevan vuonna 2020”. Samalla selvisi myös miksi hän on peitellyt vatsaansa viime aikojen somekuvissa.

View this post on Instagram

SPF does a body good 🌞🧴🌞 #skincaretips

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.