Hotelliyön järkyttävä herätys – käärme luikerteli päällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hotellissa yöpyminen ei aina vastaa odotuksia, mutta harva joutuu kokemaan yhtä karua herätystä kuin eräs Yhdysvaltojen Tennesseessä vieraillut nainen. Hänet herätti vartalon päällä luikerrellut käärme.

Lääkärikäynnin vuoksi Tennesseen Memphisissä vieraillut Melinda Major yöpyi paikallisessa Hampton Inn Walnut Grove -hotellissa. Aamulla nainen tunsi ihollaan jotain outoa ja avasi silmänsä. Hänen kätensä ympärillä oli vihreä käärme.

Major pomppasi nopeasti ylös, jolloin käärme lensi pois hänen päältään. Käärmeestä päästiin lopulta eroon paikalle hälytettyjen tuholaistorjujien ansiosta. Nainen kertoo CNN-uutissivustolle hotellin hyvittäneen sittemmin aamuisen yllätyksen hänelle.

– En ole käärmeihminen. Kestän hämähäkkejä ja monia ällöttäviä otuksia, mutta käärmeet eivät ole minun juttu, Melinda Major kuvaili.