Matkustajalentokone aiheutti ruuhkan moottoritiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuri matkustajalentokone aiheutti taannoin liikenneruuhkan Kiinan Wuhanissa. Kuljetusautojen kyytiin lastattu Boeing 737 oli matkalla kaupungin keskustaan, jonne se on määrä jäädä pysyvästi näytille. Muutamaan osaan hajoitettu lentokone koottiin kasaan paikan päällä.

People’s Daily Online -sivuston mukaan lentokoneesta tehdään teemaravintola. Koneessa tulee olemaan myös lentosimulaattori asiakkaita varten. Lentokone on ostettu indonesialaiselta Batavia Air -lentoyhtiöltä sen hakeuduttua konkurssiin vuonna 2013.

Lentokone on yli 28 vuotta vanha ja se on aiemmin kuulunut muun muassa British Midland Airlines ja Mandala Airlines -yhtiöille. Boeing 737 on nyt saanut pysyvän kodin Wuhanista Guaggusta. Kaupungin keskelle ilmestynyt lentokone on jo nyt herättänyt paljon kiinnostusta kaupunkilaisten keskuudessa ja erikoiselle teemaravintolalle povataan suurta menestystä.