Thylane Blondeau varttui upeaksi bikinimalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuskilpailuissa kauneus on luonnollisesti aina katsojan silmässä, mutta kun ratkaisu tehdään äänestyksellä, niin saadaan selville suuren yleisön mielipide. Kymmenen vuotta sitten tuolloin vasta kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin.

View this post on Instagram

🎭

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Äskettäin, kymmenen vuotta myöhemmin, Thylane Blondeau voitti uransa toisen kauneuskilpailun, kun 17-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi. Mallina edelleen toimiva Thylane on nyt esitellyt näyttävää bikinivartaloaan Los Angelesissa.

View this post on Instagram

Just to let u know I look ok but I was terrified 😂🦈

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Thylanen takana maailman kauneimman listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Thylane sijoittui listalla toiseksi. Thylane Blondeau on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.