Rihanna esitteli uhkean povensa – rinnat mainoskäytössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on tehnyt näyttävää uraa musiikin parissa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien, ja se on kannattanut myös taloudellisesti. Äskettäin talouslehti Forbes nimittäin kertoi Rihannan nousseen maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi 600 miljoonan dollarin omaisuudellaan.

Bisnesimperiuminsa tuotteisiin usein somekuvissaan verhoutunut poptähti esittelee nyt rintaliivit, joiden kuosi on hänen mukaansa leopardipitsiä. Toisessakin tuoreessa kuvassa hän on valjastanut tunnetusti uhkean povensa rintaliivien mainoskäyttöön.

Rihannan valtava omaisuus ei ole vain musiikin ansiota. Merkittävä osa tähden varoista on nimittäin peräisin yhteistyöstä ranskalaisen luksusyhtiö LVMH:n kanssa. Rihanna ja LVMH omistavat yhdessä Fenty Beauty -muotimerkin. Lisäksi merkittäviä summia on tullut Savage X Fenty -alusvaatemallistosta, jonka laulajatar omistaa Techstyle Fashion Groupin kanssa.