ASAP Rocky vapaaksi – pääsee ehkä sittenkin Blockfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailma on seurannut viime viikkoina tiiviisti räppäri ASAP Rockyn tapausta, jossa hänet pidätettiin Ruotsissa pahoinpitelystä epäiltynä. Viranomaisten piti viime viikolla joko vapauttaa hänet tai nostaa syyte, ja ruotsalainen oikeuslaitos päätyi jälkimmäiseen ja piti räppärin tutkintavankeudessa.

Monet maailmantähdet ja jopa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump vaativat ASAP Rockyn vapauttamista, mutta niin ei tehty. Tänään ruotsalainen tuomioistuin teki kuitenkin päätöksen vapauttaa ASAP Rocky ja hänen seurueensa kiinniotetut jäsenet oikeudenkäynnin jälkeen. Tuomio tapauksesta annetaan 14. elokuuta. Trump iloitsi räppärin vapauttamisesta Twitterissä.

Asiasta uutisoineen TMZ-verkkomedian mukaan räppäriä syytetään Tukholman käräjäoikeudessa pahoinpitelystä, josta syyttäjä vaatii hänelle puolen vuoden vankeustuomiota. Vapauttaminen tarkoittaa sitä, että ASAP Rocky pääsee mahdollisesti esiintymään Tampereella järjestettävillä Blockfesteillä alkuperäisen mukaisesti. Blockfest järjestetään tuomiota seuraavana viikonloppuna 16. – 17. heinäkuuta.