Vihdoinkin! Kirkas pinkki on muotiväri – nyt on lupa räväyttää täysillä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka 80- ja 90-luvut ovat näkyneet muodissa jo pitkään, on kokonaan pinkkiä vaatetusta pidetty edelleen kaappien kätköissä. Tähän on nyt tullut muutos, sillä pinkki on noussut trendivärien kärkeen.

Nyt on lupa leikitellä pinkillä värillä sielunsa kyllyydestä. Sävy toistuu kirkkaana niin kesämekoissa kuin asusteissa. Pinkkiä puetaan pinkin päälle ja koristellaan pinkillä. Mitä kirkkaampi ja vahvempi sävy on, niin sitä parempi.

Pinkit huulet ja kynnet viimeistelevät lookin. Pinkkejä asuja kannattaa nyt ostaa kirpputoreilta, sillä uniikit vaatekappaleet ja kierrätys on parempi tapa trendien seuraamiseen kuin kertakäyttöisten ja massatuotettujen vaatteiden haaliminen. Muodin seuraaminen ei välttämättä tarkoita kulutushysteriaa, vaan fiksuja ja monikäyttöisiä vaatevalintoja.

View this post on Instagram

You’re telling me it’s national pink day and I almost freakin missed it?? (Thank you @chiefconfettiofficer 💕) . Don’t worry I already googled polka dot day and put it in my calendar because there’s not a chance I’m missing that! . What’s your favorite cheesy holiday? National donut day? National best friends day? Tell me in the comments! . . . Photo by @jake_kujawa worlds best Instagram boyfriend. . . . . . . . #poshboss #thriftblogger #thriftfashion #secondhandchic #poshmark #thredup #personalstyle #ootdwatch #whatiwore #creativityfound #Madison #outfitinspo #whenthriftersthrift #thriftedthis #alwaysplaydressup #thriftedootd #stylejunkie #buysecondhand #thriftscore #nationalpinkday#pinkoutfit #pinkdress #pinkdream #wisconsinblogger

A post shared by Allison Kelley (@heyallie.xo) on

View this post on Instagram

Used micheal kors หนังนกกระจอกเทศ สีชมพู สภาพสวย มีรอยการใช้งานนิ้ดหน่อย อุปกรณ์ มีสายยาว ถุงผ้า ค่ะ ส่งต่อ ราคา 🎀 4,500🎀 บาท line ammanicode #pinkcanheal #pinkbag #pinkcandy #pinklover💕 #pinkdress #pinkgold #katespadethailand #katespadebag #michealkorsbag #michealkorsthailand #michealkorsbags #michaelkorswallet #usedkatespade #usedkatespadethailand #usedmichealkorsbag #usedmichealkorsthailand #usedbagsthailand #usedlikenewthailand #sbnthailand #sbnbrandname #sbn #useddiorthai #usedchanelthailand #usedgucci #usedvalentinobag #usedferragamobag #usedmcmthailand

A post shared by TheRealbags_Amanica (@therealbags_amanica) on