Olga Kurylenkon uimapuku odottamattoman rohkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Olga on viettänyt jo useiden vuosien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime keväänä hän teki paluun.

Nyt Olga nähdään poseeraamassa poikkeuksellisen näyttävässä uimapuvussa, joka paljasti hänen intiimit muotonsa liiankin hyvin. Pronssinhohtoinen asu on niin ohut, että sen pintaan piirtyvät Kurylenkon vartalon yksityiskohdat kiusallisen hyvin. Katso kuvat tästä ja tästä.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.