Fast & Furious -tähdillä erikoinen sopimus – eivät saa hävitä tappeluita valkokankaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fast & Furious -elokuvat ovat täynnä testosteronia, vaarallisia tilanteita ja nopeita autoja. Tuoreen paljastuksen mukaan elokuvien päätähdet ovat pitäneet sopimusteitse huolen siitä, että he selviävät elokuvissa aina voittajina.

Wall Street Journal -lehden mukaan Jason Statham on neuvotellut sopimuksen, joka rajoittaa hänen saamien iskujen määrää elokuvissa. Vin Diesel on puolestaan pitänyt huolen, että hänen tuottajana toimiva sisarensa valvoo kuinka useaan otteeseen häntä lyödään.

Samankaltainen sopimus on myös Dwayne ”The Rock” Johnsonilla. Tuottajien, leikkaajien ja taistelukohtausten suunnittelijoiden tehtävänä on varkmistaa, että tappelukohtaukset näyttävät aina hänen kannaltaan hyviltä.