Tämä vartalo sekoitti miehet – Cindy Crawford bikineissä arkistokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford nähtiin taannoin Milanon muotiviikoilla yhdessä lastensa, Kaia ja Presley Gerberin kanssa. Perhe on noussut viime vuosina seuratuksi malliperheeksi, sillä äidin lisäksi myös molemmat lapset tekevät menestyksekästä malliuraa ja Kaia Gerber on noussut mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen.

Cindy Crawford on jo jättänyt aktiiviuransa supermallina, mutta nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään upean arkistokuvan. Siinä hänet nähdään esittelemässä vartaloaan, joka sekoitti takavuosina miljoonien miesten ja poikien päät, ja Crawfordin julisteet peittivät lukemattomien nuorten miesten seiniä.

View this post on Instagram

Summer Friday swimsuits start now…

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Taannoin Cindy Crawford poseerasi myös RE/DONE-vaatemerkin kuvassa yläosattomissa mainostamassa jalassaan olevia ysärihenkisiä farkkuja. Cindy lupautui mukaan merkin kampanjaan, koska hänen Kaia-tyttärensä on merkin suuri fani. Sen kunniaksi RE/DONE on julkistanut The Crawford Capsule Collection -malliston.

View this post on Instagram

Spring Break forever 🤙🏼 @voguemagazine

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on