Rosa-Maria Ryyti nautiskeli tyylikkäästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 40.000 seuraajaa. Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

I got 99 bikini’s and I can’t choose one. 🤘🏽

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Viime aikoina varsinkin Espanjassa ikuistettuja lomakuviaan julkaissut Rosa-Maria nähdään nyt poseeraamassa valkoisissa bikineissä etelän auringon alla tyylikkäissä mustavalkoisissa bikineissä, joiden kuosi vaikuttaa jäljittelevän käärmeennahkaa. Kuvatekstissä Rosa-Maria toteaa, että hänellä on jo vaikeuksia valita bikineistään mieleisensä.

View this post on Instagram

🌞♥️

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on