Törkeä metsästysrikos Virroilla – kuka ampui pantasuden?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi tutkii törkeää metsästysrikosta Pirkanmaalla. Virroilta löydettiin tapettu pantasusi jo keväällä 30. huhtikuuta. Esitutkinnassa selvitetään törkeää metsästysrikosta. Susi on pannoitettu 17. maaliskuuta Virroilla ja sen paikannus on jäänyt paikalleen 21. huhtikuuta.

Julkisuudessa on aiemmin ollut väärää tietoa suden löytöpaikasta. Se löydettiin Virtojen alueelta eikä Keuruulta. Sudesta löydetiin vammoja, jotka ovat aiheutettu ampuma-aseella. Vammat ovat vanhoja ja ne eivät ole syntyneet pannoituksen jälkeen.

Pannan lisäksi sudessa oli punainen muovinen korvamerkki numerolla 198/19. Poliisi pyytää ilmoittamaan suden ampumiseen liittyvistä havainnoista osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Otsikoksi: Susi/Virrat.