Kohuttu tubettajaperhe myy realistisia nukkeversioita vauvastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-videoistaan tunnettu Inghamien perhe on kohottanut kulmakarvoja tuoreella tempauksellaan. He myyvät verkossa aidon näköistä nukkeversiota nelikuukautisesta Jace-pojastaan, jonka synnytyksen perhe kuvasi ja jakoi viime keväänä Youtubessa.

Nukkeja myydään 300-375 euron hintaan. Niitä tuodaan myyntiin perheen mukaan 250 kappaletta. Mashable-sivuston mukaan nuken ostajat saavat myös kutsun Inghamien järjestämälle teekutsulle, jossa he voivat tavata oikean Jace-vauvan.

Tempaus herätti runsaasti huomiota verkossa, ja monet pitivät sitä kyseenalaisena sosiaalisessa mediassa. Kyseessä ei ole ainoa kohu, jonka keskiössä 1,2 miljoonan Youtube-käyttäjän seuraama Inghamien perhe on ollut.

Viime vuonna perheen isää, Chris Inghamia syytettiin kyseenalaisten viestien lähettämisestä teini-ikäisille tytöille. Mies kiisti myöhemmin syytökset Youtubessa julkaisemassaan videossa.