Demi Rose pani bikinit koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Usein melko rohkeissakin kuvissa nähtävä Demi Rose on nyt suunnannut lekottelemaan auringossa ja ikuistamaan näyttäviä somekuviaan Indonesian Balille, jonka Finns-rantaklubin antimista hän nautti. Yllään kurvittarella oli tuttuun tapaan vain niukat bikinit.

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.

Uusimmat