MTV löysi sekavalle teiniäidille korvaajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jenelle Evans sai taannoin potkut MTV-kanavan suositusta Teen Mom 2 -realitysarjasta. Evans erotettiin sarjasta hänen abiomiehensä David Easonin ammuttua perheen koiran. Sittemmin paljastui, ettei koiraa ollutkaan ilmeisesti ammuttu, vaan tapaus oli julkisuustemppu.

Teininä raskaiksi tulleiden vanhempien elämää seuraavaan sarjaan ehdittiin kuitenkin kiinnittää uusi kasvo. Evansin korvaa nimittäin sarjassa Jade Cline, joka on tuttu Teen Momin Young and Pregnant -spinoff-sarjasta.

Ashley’s Reality Roundup -sivuston mukaan Jade Clinen kohtauksia on kuvattu Teen Mom 2 -sarjaan jo jonkin aikaa. Tuottajat suunnittelivat käyttävänsä materiaalia Teen Mom: Young and Pregnant -sarjassa, mikäli Jenelle Evansia ei olisikaan päätetty potkia pois televisiosarjasta.