Muusikko lähetteli Blink-182 -tähden tyttärelle kyseenalaisia viestejä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barker ei ole mielissään 20-vuotiaan muusikon kiinnostuksesta tytärtään kohtaan. Echosmith-yhtyeen Graham Sierota on lähestynyt 13-vuotiasta Alabama-tytärtä viesteillä Instagramissa.

Alabama on saanut toistuvasti Sierotalta yksityisviestejä, joissa mies kertoo olevansa Echosmith-yhtyeestä ja kehuu tyttöä kauniiksi. Myöhemmin hän yritti kutsua tyttöä grillijuhliin.

Alabama avautui Sierotan kyseenalaisesta käytöksestä Instagram-tarinoissaan, huomauttaen olevansa vasta 13 ja Grahamin 20-vuotias. Lopulta myös hänen isänsä puuttui asiaan. Travis kutsuu Grahamin käytöstä saalistavaksi ja toteaa, ettei se ole normaalia tai hyväksyttävää.

Graham Sierota on sittemmin pyytänyt viestejään anteeksi. Hän väittää Page Six -sivustolle ettei tiennyt Alabaman olevan vasta 13-vuotias ja kutsuneensa vain tytön vanhempiensa grillijuhliin monien muiden ihmisten tavoin.

 

Instagram