Nainen yritti tunkeutua CIA:n päämajaan – halusi tavata agentti Peniksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n päämajaan ei ole aivan kenellä tahansa asiaa. Se ei kuitenkaan estänyt erästä 58-vuotiasta naista yrittämästä. Jennifer G. Hernandez pidätettiin hänen yritettyä päästä sisään CIA:n Virginiassa sijaitsevaan päämajaan neljä kertaa.

Ensimmäinen kerta tapahtui 22. huhtikuuta, jolloin hän väitti hakeneensa töitä tiedustelupalvelusta ja saapuneensa työhaastatteluun. Vaikka yritys ei onnistunut, saapui Hernandez päämajan porteille vielä 1. ja 2. toukokuuta. Independent-lehden mukaan hän palasi paikalle vielä 3. toukokuuta.

Nainen kertoi unohtaneensa henkilöllisyyskorttinsa edellisellä vierailulla ja vaati päästä puhumaan ”agentti Peniksen” kanssa. Hernandez ei suostunut poistumaan paikalta vartijan kehotuksista huolimatta, joten hänet pidätettiin.