Danny Trejo pelasti vauvan onnettomuusautosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnettu kovanaamojen ja pahisroolien näyttelijä Danny Trejo on osoittanut olevansa sankari tosielämässä. Hän on pelastanut auto-onnettomuuteen joutuneen vauvan.

Trejo oli todistamassa tilannetta, jossa kaksi autoa törmäsi toisiinsa Los Angelesissa sijaitsevassa risteyksessä. Toinen autoista oli pyörähtänyt katolleen. Kyydissä ollut vauva jäi roikkumaan ylösalaisin turvapenkistään.

Näyttelijä syöksyi nopeasti apuun ja ryömi ajoneuvon sisään rikkinäisen ikkunan kautta. Hän ei ensin onnistunut avaamaan vauvan turvavyötä, mutta sai pian apua niin ikään onnettomuuspaikalle osuneelta nuorelta naiselta.

Page Six -sivuston mukaan kolme ihmistä päätyi sairaalaan, mutta he eivät kärsineet hengenvaarallisista vammoista. 75-vuotias Danny Trejo tunnetaan rooleistaan elokuvissa ja sarjoissa, kuten Machete, Hämärästä aamunkoittoon ja Sons of Anarchy.