Iggy Azalea haki apua mielenterveysongelmiinsa: ”Eivät halunneet minun pilaavan elämääni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Iggy Azalea on paljastanut hakeneensa ammattilaisapua ongelmiinsa. Tähden elämä oli vaarassa ajautua syöksykierteeseen parisuhdeongelmien jälkimainingeissa.

Suosion huipulla ollut Iggy Azalea erosi vuonna 2016 koripalloilja Nick Youngista pettämisskandaalin ansiosta. Erolla oli vaikutuksia hänen henkiseen hyvinvointiin, ja tähti muun muassa perui suunnitellun maailmankiertueen. Lopulta manageritiimi kehotti häntä hakeutumaan ammattilaisavun piiriin.

– Käytännössä he eivät halunneet minun pilaavan elämääni. En kyennyt toimimaan kunnolla siinä sekavuustilassa, Iggy avautui Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

29-vuotias tähti vietti kaksi viikkoa Arizonassa sijaitsevassa laitoksessa, puhuen terapeutin kanssa elämästään. Iggyn mukaan läpimurron hetki oli se, kun tähti ymmärsi ettei hänen tarvitse puolustella itseään jokaiselle häntä kritisoivalle taholle.