Janni Hussi on kuuma bikinikaunotar – kuva Ibizalta verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkukesästä karmaisevan syöpädiagnoosin saanut suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi äskettäin somessa, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä. Nyt Janni on ehtinyt suunnata aurinkolomalle.

View this post on Instagram

Life is only as good as your mindset. ☀️ #positivevibes

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Hussi nähdään nyt poseeraamassa Espanjan Ibizalla sijaitsevalla maailmankuululla Nikki Beach -rannalla, jossa maailman julkkistähdet usein poseeraavat. Kuvansa yhteydessä Janni on julkaissut englanninkielisen mietelauseen ”Life is only as good as your mindset”.

View this post on Instagram

🌵 Todo bien !

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on