Karhu ruskoi henkilöauton Kuusamossa – konepellillä oli karvoja ja kynsiä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Äkäinen karhu on tehnyt tuhojaan Kuusamossa parkkipaikalle pysäköidylle ulkomaalaisten turistien käytössä olleelle vuokra-autolle. Auton pintaan oli jäänyt todisteeksi karhun karvoja ja kynsiä.

– Ulkomaalaisten lomanvietto sai yllättäviä piirteitä Kuusamossa. Seurue oli jättänyt vuokra-autonsa Itä-Kuusamossa sijaitsevalle parkkialueelle ja heidän poissa ollessaan karhu oli myllännyt auton keulaa uuteen uskoon, Oulun poliisista kerrotaan.

– Jälkien perusteella karhu oli liikkunut auton konepellin päällä, repinyt puskurista irti kappaleita sekä muutenkin vioittanut maalipintaa.

Karu totuus auton kohtalosta selvisi matkalaisille eilen aamulla. Seurue oli ottanut muistoksi tapahtumasta auton puskurinpalasia ja karhun karvoja. Poliisi on kirjannut tapauksesta sekalaisilmoituksen. Asiassa ei epäillä rikosta.