Mies heitti vahingossa yli 20 000 euroa roskiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Roskien joukkoon päätyy toisinaan vahingossa arvokasta omaisuutta, mutta harvemmin aivan kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Eräs yhdysvaltalainen mies oli lähellä menettää valtavan summan rahaa huolimattomuuttaan.

Oregonin Ashlndissa asuva mies oli heittänyt roskiin vanhan kenkälaatikon. Vasta liian myöhään hän tajusi sen sisältäneen 23 000 dollaria, eli noin 20 500 euroa, käteistä rahaa. Mies otti nopeasti yhteyttä jätehuoltoon. Jäteaseman työntekijöitä neuvottiin pitämään silmänsä auki kenkälaatikon varalta.

Huolimattoman miehen onneksi yksi työntekijöistä löysi rahaa sisältäneen laatikon. Press-Democrat -lehden mukaan rahat on sittemmin palautettu omistajalleen, vaikkakin 320 dollaria jäi uupumaan matkalle.

 

When you get a call from Recology Ashland that someone mistakenly had some shoeboxes full of cash put in their curbside…

Publiée par Recology Humboldt County sur Vendredi 2 août 2019