Nelli Matula sensuellissa kuvassa – esikoisalbumissa kuuma kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua kotimaisen popmusiikin kärkikaartiin tekevä Nelli Matula on saanut parissa vuodessa hyvin jalansijaa musiikkimarkkinoilla. Matula on esiintynyt jo muun muassa Blockfesteillä ja Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Hänen faninsa ovat odottaneet Nellin esikoisalbumia kuin kuuta nousevaa.

Nyt fanien odotus päättyy viimein päättymässä, kun Nelli Matula julkaisee esikoisalbuminsa huomenna perjantaina. Albumin nimi on Jumalatar ja sen upeassa kansikuvassa Nelli poseeraa sensuellisti.

Kesäkuun alussa Matula keikisteli rannalla mustassa uimapuvussa. Kuvan yhteydessä Nelli vihjasi ”alkusyksystä” mahdollisesti julkaistavasta albumistaan. Fanien odotus oli kuitenkin lyhyempi kuin mihin moni oli varautunut.