Nicole Scherzinger erosi – suhde tennistähteen päättyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger on myöntänyt julkisesti olevansa sinkku. Hän seurusteli vuodesta 2015 saakka tennistähti Grigor Dimitrovin kanssa. Nyt nainen etsii uutta rakkautta.

Vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään tunnettu Nicole Scherzinger etsii jälleen elämänsä rakkautta. Nainen on julkisesti myöntänyt rakkauselämän olevan hänen heikko kohtansa, sillä hän on epäonnistunut sen suhteen monta kertaa. Nelikymppinen laulajatar seurusteli Grigor Dimitrovin kanssa vuoteen 2017 vakituisesti ja sen jälkeen pari jatkoi etäsuhdetta.

Nyt Nicole Scherzinger tuomaroi Australia’s Got Talent -ohjelmaa. Hän on flirttaillut avoimesti yhden kilpailijan kanssa ja tuomaristoon kuuluva Lucy Durak on vitsaillut, että joko neitokainen on löytänyt itselleen unelmiensa aussimiehen. Soolouraa tekevä Nicole Scherzinger singahti julkisuuteen Pussy Cat Dolls -kokoonpanosta.