Itseään penikseen ampunut vankilaan – ase paljastui laittomaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänä vuonna vahingossa aseella penikseensä ampuneesta Mark Anthony Jonesista. Amerikkalainen mies sai pian onnettomuuden jälkeen syytteen laittoman aseen hallussapidosta ja nyt hänet on passitettu vankilaan.

Yhdysvaltojen Indianassa asuva 47-vuotias Mark Anthony Jones oli korjannut vyöllään olleen aseen asentoa kadulla kävellessään tämän vuoden helmikuussa. Valitettavasti ase oli lauennut ja hän oli ampunut itseään vahingossa 9mm käsiaseella peniksen yläpuolelle. Luoti oli lävistänyt hänen kiveksensä.

Jonesilla ei ollut aseenkantolupaa tai todisteita siitä, mistä oli aseensa hankkinut. Hän sai 60 päivää vankeutta ampuma-aserikoksesta. Pian onnettomuuden jälkeen hänet kuitenkin pidätettiin uudestaan huumausainerikoksesta. Toisin sanoen itseään sukupuolielimiin ampunut mies tulee viettämään pitkän tovin kaltereiden takana, The Smoking Gun uutisoi.