Mies voitti erikoisen lottovoiton – 12 000 euroa kuukaudessa 30 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimmissa lottovoitoissa on tunnetusti mahdollisuus lunastaa jopa satojen miljoonien superjättipotti vuosien varrella pienemmissä erissä tai vaihtoehtoisesti lunastaa selvästi pienempi jättipotti kerralla. Nyt eräs brittimies on voittanut lottovoiton, joka maksetaan 30 vuoden aikana.

Elinikäiseksi lottovoitoksi kutsuttu päävoitto maksetaan 12 000 euron kuukausierissä peräti 30 vuoden aikana. Jättipotin voitto Peterboroughissa asuva 24-vuotias Dean Weymes. Kaiken lisäksi tämä oli ensimmäinen kerta, kun Weymes pelasi lottoa. 30 vuoden aikana nuori mies tulee saamaan yhteensä 4,3 miljoonaa euroa.

– Tästä saan paljon lisää tuhlausrahaa. Voin nyt elää huoletonta elämää koko loppuelämäni. Kaikki vaikuttaa nyt epätodelliselta, mutta ymmärrän kyllä mitä on tapahtunut. Minun on vaikea sisäistää mitä kaikkea voin tehdä vaikka nyt heti, Dean Weymes kertoi lottoyhtiön tiedotteessa.