Romee Strijd kylvyssä – kuva päätyi someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mallimaailman ykköskaartiin nousi hollantilainen Romee Strijd. Romee Strijd on 23-vuotias kaunotar, joka on nähty muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä ja hän onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien.

Romeo Strijd julkaisee omaa videoblogiaan YouTubessa ja julkaisee upeita kuvia eri palveluissa. Nyt kaunotar nähdään muun muassa kylvyssä ja nauttimassa aurinkolomasta rannalla bikineissä.

View this post on Instagram

Hi Turks, happy to be back 💕

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Romee nauttii lennon aikana marjoja ja proteiinipitoisen salaatin avokadojen kera. Perillä Beijingissä malli huolehtii heti nesteytyksestä ja juo paljon vettä. Välipalaksi malli syö hotellissa riisikakkuja, joiden päälle hän laittaa mantelivoita ja banaania. Terveellisesti syömisen salaisuus näyttäisikin mallin kohdalla olevan se, että hän on pakannut mukaansa paljon terveellisiä välipalavaihtoehtoja.