Norjalaisen povipommin toppi piukkana – kaula-aukon sauma ratkeamispisteessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmallin kokopäiväisestä urasta haaveileva norjalaisneitokainen Sindy Starlet sai tänä kesänä tarvittavan rahoituksen rintojen suurennusleikkausta varten. Hän kävi belgialaisella kauneusklinikalla kesäkuussa.

Aiemmin ahkerasti selfie-kuvia nettiin julkaissut nainen on viettänyt hieman hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta leikkauksen jälkeen. Silti jokainen uusi kuva esittelee muhkeaa ja luonnottoman suurta rintavarustusta. Viimeisimmässä otoksessa Sindy Starlet on lähtenyt luonnon ääreen.

Kauneusalan yrittäjä on pukeutunut kesäiseen narutoppiin, jonka kaula-aukko on venynyt arviolta puolisen metriä eteenpäin jättimäisen poven takia. Hän on kertonut avoimesti julkisuudessa haluavansa kuuluisaksi suurten rintojensa ansiosta, ja nyt hän on tehnyt läpimurtonsa ainakin kotimaassaan Norjassa.