1,7 miljoonan euron kokaiinilasti huuhtoutui rannalle – alkuperä tuntematon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suositulla uimarannalla todistettiin keskiviikkoiltapäivänä odottamatonta näkyä. Uuden-Seelannin Bethells Beachille oli huuhtoutunut paketteja, joiden sisältä paljastui huumeita.

Rannalla liikkuneiden ihmisten mukaan he löysivät pitkin rantaa sinisiä ja oudoilla symboleilla merkattuja paketteja. Poliisin testi vahvisti niiden sisältäneen kokaiinia. Paketteja on löydetty ainakin 19 kappaletta.

Viranomaisten mukaan paketteja saattaa olla rannalla enemmänkin, ja ihmisiä kehotetaan toimittamaan ne heti poliisille. Poliisit uskovat rannalle huuhtoutuneiden huumeiden olleen osa isompaa lastia. On mahdollista, että salakuljettajat heittivät ne pois aluksestaan kiinnijäämisen pelossa.

Löydetyn kokaiinin arvo katukaupassa on noin 1,7 miljoonaa euroa, uutisoi The Guardian. Poliisi tutkii edelleen Bechells Beachin rantaa ja sen lähialueita.