Kim Kardashian kävi taas kauneusleikkauksessa? Fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman seuratuimpiin naisiin kuuluva Kim Kardashian näyttää tuoreissa valokuvissa huomattavasti aiempaa nuoremmalta. Japanissa parhaillaan perheensä kanssa lomaileva Kardashian on julkaissut Instagramiin otoksia, jotka ovat herättäneet faneissa kysymystulvan.

The Blastin mukaan ihmiset kummastelevat Kim Kardashianin ulkonäköä. Monet ovat pohtineet, onko nainen käynyt kauneusleikkauksessa operoimassa nenäänsä. Hänen kasvonsa näyttävät kapeammilta, mutta se voi johtua myös lyhyestä hiustyylistä tai uudenlaisesta meikkaustavasta.

Kim Kardashianilla on 145 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän opiskelee parhaillaan lakimieheksi ja kasvattaa neljää lasta Kanye Westin kanssa.

View this post on Instagram

🇯🇵

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on