Mies huijasi Amazonilta 330 000 euron ostokset – täytti paketit mullalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen mies on jäänyt kiinni Euroopan suurimmaksi kuvaillusta verkkokauppa Amazoniin kohdistuneesta huijauksesta. Hän oli lähettänyt yhtiölle mullalla täytettyjä palautuslähetyksiä.

22-vuotias James Gilbert Kwarteng oli tilannut Amazonista erilaisia tuotteita. Tämän jälkeen hän oli mitannut laatikoihin tuotteiden painon edestä multaa ja lähettänyt ne palautuksina takaisin verkkokauppaan. Tilatut tuotteet mies oli myynyt eteenpäin.

Palautetut paketit jäivät Newsweekin mukaan seisomaan Amazonin varaston hyllyyn. Teko selvisi vasta työntekijän avattua yhden laatikoista ja huomattua sen sisältävän palautettujen esineiden sijaan multaa.

Kwarteng ehti huijaamaan Amazonia 330 000 euron edestä. Pidätetty mies on sittemmin vapautettu odottamaan oikeudenkäyntiä 3 000 euron takuita vastaan.