Ankat valtasivat kadun Intiassa – karkasivat kasvattajalta väärään suuntaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamulla töihin menneet intialaiset hieraisivat silmiään, kun yhtäkkiä vilkkaalla kadulla tuli vastaan valtava ankkalauma. Ankat olivat karanneet niiden omistajaltaan. Kasvattaja oli yrittänyt siirtää laumaansa toiselle laidunalueelle.

Ankat olivat lähteneet väärään suuntaan kesken kaiken laidunta vaihtaessaan. Räpyläjalat tukkivat kokonaisen kadun liikenteen vaappuessaan eteenpäin. Nettiin ladatulla videolla näkee, kuinka paimenet yrittävät saada ankkojaan oikeaan suuntaan.

Ankkoja on tuhansia ja niistä lähtee kova vaakkumisääni. Ankkoja on laidunnettu jo ennen ajanlaskumme alkua. Niitä kasvatetaan sekä munien että lihan takia. Ankat on kesytetty alun perin sinisorsista.

Ducks Stop Traffic In India

That's not what you need on your commute to work 🦆😂

Publiée par UNILAD sur Samedi 10 août 2019