Shokkiero! Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioliitto ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Miley Cyrus ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Liam Hemsworth solmivat avioliiton viime vuoden joulukuussa. Nyt pariskunta on kuitenkin kertonut jatkavansa elämää erillään. Miley Cyrus nähtiinkin heti lomailemassa ilman vihkisormustaan.

People-lehden mukaan Liam Hemsworth ja Miley Cyrus ovat eronneet yhteisymmärryksessä. He haluavat keskittyä uraansa omilla tahoillaan. He aikovat kuitenkin jatkaa ystävinä ja yhteisiä lemmikkieläimiä hoitaen.

Miley ja Liam tapasivat toisensa The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pari meni kihloihin vuonna 2012, mutta he erosivat seuraavana vuonna. Tähdet kuitenkin palasivat yhteen pari vuotta myöhemmin ja menivät sittemmin uudelleen kihloihin ja viime vuoden lopulla vihdoin naimisiin. Nähtäväksi jää, palaavatko he vielä kertaalleen yhteen.