Miljoonien seuraama tubettaja kuoli varjoliito-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa miljoonien katseleman King of Random -kanavan perustaja ja tähti Grant Thompson on kuollut. Mies oli kuollessaan 38-vuotias. Thompson kuoli varjoliito-onnettomuudessa Yhdysvaltojen Utahissa. Tubettajan ruumis löydettiin varhain tiistai-aamuna perheen tehtyä hänestä katoamisilmoituksen.

– Ilmoitamme suruksemme Grant Thompsonin menehdyttyä viime yönä. Hänen perintönsä elää Youtube-kanavansa ja luomansa maailmanlaajuisen yhteisön muodossa, tähden Instagram-tilillä kerrottiin.

Thompson muistetaan Starassakin uutisoiduista videoistaan, joissa hän esitteli erilaisia tieteellisiä kokeita, niksejä, projekteja ja stuntteja. Hän esitteli jo vuosia sitten muun muassa miten nuotion voi sytyttää purukumilla ja paristolla.

King of Randomilla oli Youtubessa yli 11 miljoonaa seuraajaa. Hänen videoistaan yli 26 miljoonalla katselukerralla suosituimmassa esitellään Lego-viinikumikarkkien valmistusta.