Karhu murtautui kotiin – pakeni seinän läpi kuin piirretyissä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa todistettiin taannoin erikoista tilannetta karhun murtauduttua kotitaloon. Eläin pakeni paikalta kuin piirrettyjen hahmot konsanaan.

Karhu oli mitä ilmeisimmin haistanut Denverissä asuvan John Sliwinskin roskien joukosta kantautuneen kananmunien hajun. Se oli onnistunut luikkimaan talon sisälle, ja Sliwinskit joutuivat hälyttämään poliisit apuun häätääkseen eläimen pois.

Poliisin saapuessa eläin pakeni paikalta seinän läpi, jättäen jälkeensä karhun mentävän aukon. Paikalliset viranomaiset kirjoittivat tapauksesta Facebookissa kuvan kera. He kehottivat paikallisia varmistamaan, että ovet pysyvät kiinni kutsumattomien vieraiden varalta.

 

Last night a bear entered a residence near the area of Fall River Road. The bear seemed to have been attracted to the…

Publiée par Estes Park Police Department sur Samedi 10 août 2019