Viraalivideolla auto-onnettomuuteen joutunut teini tuomittiin – muistatko tämän videon?

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

18-vuotias nuorukainen on joutunut ajokieltoon hämmentävän liikennetilanteen ansiosta. Ryan Lamb ajoi pakettiautonsa kohti liikenneympyrän reunaa, minkä seurauksena ajoneuvo lensi ilmassa metrien matkan.

Lamb oli ollut Independent-lehden mukaan matkalla Sundown-festivaaleille eikä onnistunut pysäyttämään autoa ajoissa. Hän ja kaksi matkustajaa selvisivät tilanteesta pelkillä naarmuilla.

Hämmentävä tilanne tallentui viraalina levinneeksi kojelautakameran videoksi. Lamb tuomittiin liikenteen vaarantamisesta yhteensä 427 euron arvoiseen sakkorangaistukseen ja 80 tunnin yhdyskuntapalveluun. Teinille langetettiin vuoden ajokielto, minkä lisäksi hänen täytyy suorittaa ajokoe uudelleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.